DG EasyRecovery

DG EasyRecovery –palvelulla voidaan palauttaa vahingoittuneet tai poistetut tiedostot. Se on saatavana Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmiin.

DG EasyRecovery on erittäin tehokas työkalu tietojen palauttamiseen. Se toimii kaikenlaisissa tallennusvälineissä ja sillä voidaan palauttaa rajoittamaton määrä tietoa.

Palvelun avulla voidaan palauttaa sähköpostit, asiakirjat, tietokannat, digikuvat, multimediatiedostot ja muut tärkeät tiedostot sisäisistä ja ulkoisista kiinto- ja SSD-levyistä, optisista ja digitaalisista medioista sekä tableteista ja matkapuhelimista, jotka toimivat siirrettävinä tallennuslaitteina tai levykuvatiedostoina.

Palvelulla pystytään skannaamaan kaikki paikalliset tallennusvälineet ja luomaan hakemistorakenteen kadonneista ja poistetuista tiedostoista.

Useimmat palautetut tiedostot ovat esikatseltavissa. Kaikki palautustoimet ovat turvallisia, koska palautettuja tiedostoja ei koskaan tallenneta skannattavalle tallennusvälineelle. Tallennuksessa käytetty standardoitu ohjelmointirajapinta (API) minimoi levyjen vaurioitumisriskit, tiedoston tai tallennusvälineen koolla ei ole rajoituksia.