Tutustu ja osta

Jaa sisältö

Miksi kannattaisi omistaa it-laitteitaan?

Sovellusten asennus, asetusten säätö, tietoturvasta ja päivityksistä huolehtiminen, tietojen säännöllinen varmuuskopiointi, ongelmien selvitys...Halvimman laitteen hankkiminen ja tekniikan hoitaminen itse ei välttämättä ole edullisin ratkaisu.

Työaikaa kuluu helposti selvitystyöhön ja säätämiseen yllättävän paljon. Mitä tehdään kun jokin ongelma tulee eteen? Kuka vastaa ongelmien ratkaisusta? Miksi yrityksen pääaomaa ja työvoimaa kannattaisi sitoa tietotekniikkaan?

Palvelupaketissa valitsemme tarpeisiisi sopivimmat laitteet ja it-ratkaisut ja varmistamme, että saat ne suoraan käyttöösi.

Siirrämme tiedostosi vanhoilta laitteilta uusiin ja hoidamme ohjelmistojen asennukset puolestasi.

Käytön aikana palvelumme kattaa ylläpitämiseen tarvittavat huollot ja ennakoivan kunnossapidon (esim. käyttöjärjestelmän eheyden tarkkailu). Lisäksi pakettiin kuuluvat automaattinen varmuuskopionti, vakuutukset ja jatkuva tuki.

Rahaa ei pala eikä työaikaa huku odottamattomiin huoltoihin. Muita kuluja helposti budjetoitavan kuukausimaksun lisäksi ei ole, myös tuki sisältyy hintaan.

Palvelun koneet valitaan laadukkaasta ja nykyaikaisesta yritysmallistosta, jossa laitteiden ominaisuudet vastaavat parhaiten käyttötarpeitasi.

Palvelu sisältää esimerkiksi:

 • Tietokone yritysmallistosta - Kannettava, pöytäkone tai vaikkapa rugged tabletti käyttötarpeesi mukaan.
 • Tietoturva - jatkuva tietoturva ja palomuuri
 • Tietojen siirto vanhalta koneelta - Tietojen siirto sisältyy hintaan, myös tarvitsemiesi ohjelmistojen asennukset. Kone valmiina käyttöösi, ilman lisäkustannuksia.
 • Ennakointi - ennakoiva huolto-ohjelmisto toimivuuden varmistamiseksi, hoidamme tärkeät ohjelmistopäivitykset
 • Toimisto-ohjelmat - MS Office 365: Word, Excel, PowerPoint, OneNote. Samalla myös tabletille ja puhelimeesi.
 • O365-sähköpostilaatikot - asennamme postilaatikot käyttöösi
 • Pilvitallennustila - tietojen varmistaminen ja käytettävyys
 • Office 365 Teams, Planner, Bookings, Sharepoint, Forms - toimintaa tehostavat O365-työkalut
 • Takuu ja vakuutukset - tietosi ovat tallessa, varakone tarvittaessa nopeasti
 • Asennus - toimitus toimipaikkaan, asennuspalvelu
 • Tuki - asiantunteva tukipalvelu puhelinsoiton päässä sisältyy hintaan.

Asiakastarina Puhdistamo Oy

"Valitsimme Data Groupin yhteistyökumppaniksemme palveluiden kokonaisvaltaisuuden vuoksi. Saamme samasta paikasta laitteiden lisäksi niiden huollon ja ylläpidon" Puhdistamon operatiivinen johtaja Riku Calderón kertoo. Lue lisää tästä.

Asiakastarina Kirami Oy

"Aikaa jää oman bisneksen tekemiseen, mikä on yhteistyön tuottama suurin ja konkreettisin hyöty. Saamme apua ja ratkaisuja ongelmatilanteisiin, ja pystymme taas pääsemään työssämme eteenpäin." Lue lisää tästä.

Asiakastarina Karhu Voima Oy

”Karhu Voiman henkilökunta työskentelee tavallisten toimisto-olosuhteiden lisäksi myös toimiston ulkopuolella, kuten pop-up-myymälässä. Silloin laitteiden on oltava tarvittaessa helposti liikuteltavia ja niissä on oltava turvatut mobiilidatayhteydet tietojärjestelmäyhteyksiä varten. Ratkaisut ja laitteet valittiin siis niin, että ne tukevat sekä toimisto- että etätyöskentelyä.”

Sopiva palvelinratkaisu ja mobiililaitteet telakoineen löytyivät Delliltä. Lue lisää tästä.

 

 

Tutustu ja osta

Jaa sisältö