Office 365 on paljon enemmän kuin yrityskäyttöön suunniteltu ohjelmistokokoelma

Office 365 sisältää kaikki tarvittavat toimisto- ja viestintäominaisuudet yrityksen tarpeisiin. Pilvipalvelu mahdollistaa aina asiakkaan tarpeisiin kulloisinkiin tarpeisiin sopivan ratkaisun ilman suuria kertainvestointeja.

Tässä on 12 hyvää syytä käyttää Office 365:tä:

1. Käytettävissä kaikissa laitteissa: työntekijät voivat käyttää Office Online -sovelluksia kodin ja työpaikan tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

2. Ajankohtaiset asiakirjat ja tiedot aina saatavilla: pilvipalvelun ansiosta asiakirjat, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät ovat aina ajan tasalla kaikilla laitteilla.

3. Helppo yhteiskäyttö: useat työntekijät voivat muokata samaa asiakirjaa yhtäaikaisesti. Ryhmä voi työskennellä yhdessä, vaikka sen jäsenet olisivat fyysisesti eri paikoissa.

4. Yhä useampaan palvelupakettiin kuuluu mukaan myös Yammer, jonka avulla voit toteuttaa yrityksen sisäiset yhteisölliset palvelut.

5. Turvallinen käyttöympäristö: luottamukselliset liiketoimintatiedot voidaan suojata siten, että niitä voivat käyttää vain siihen valtuutetut henkilöt.

6. Markkinoi liiketoimintaasi tehokkaammin julkisen sivuston avulla, joka on helppo luoda ja päivittää.

7. Verkkoneuvottelut ja keskustelut: kokouksien suunnittelu ja toteutus - mukaan lukien tiedostojen jakaminen ja videon käyttö - onnistuu vaivattomasti osallistujien sijainnista riippumatta.

8. Tietoturva: pakettiin sisältyy sähköpostin suojaaminen roskapostilta ja viruksilta sekä mahdollisuus salata luottamukselliset asiakirjat.

9. Yksinkertainen ylläpito: IT-osasto voi hallita käyttöoikeuksia ja lupia vaivattomasti sekä luoda ja valvoa sisäisiä käytäntöjä joustavalla tavalla.

10. Ennakoitavuus: Olet aina selvillä palvelun todellisista kuukausikustannuksista.

11. Päivitykset sisältyvät pakettiin: Officen ja palveluiden päivitykset ja uusimmat versiot sisältyvät aina tilaukseen, joten ohjelmistosi ja palvelusi pysyvät ajan tasalla.

12. ja upouusi syy: Office 365 -tilaajat voivat nyt ladata Officen iPadille ja muokata asiakirjoja.

 

Miksi hankkisin Office 365:n Data Groupista?

Haluatko tutun ja turvallisen toimittajan, jonka kanssa voit asioida paikallisesti suomen kielellä? Palvelumme seuraa yrityksen käyttäjätarpeita kuukausittain, joten et maksa turhista käyttäjälisensseistä tai ominaisuuksista, vain niistä joita tarvitaan.

Palvelumme alkaa asiakkaan tarpeiden selvittämisestä, jonka jälkeen teemme kartoituksen ja ratkaisuehdotuksen. Lisäksi sovimme mahdollisista koulutuksista tai esimerkiksi SharePoint-käyttöönotosta.

Kun ratkaisuehdotus on hyväksytty, aikataulutamme käyttöönoton. Palvelun käyttöönotto tapahtuu mahdollisimman huomaamatta, jotta asiakkaalle tulisi vain lyhyt käyttökatko esimerkiksi sähköpostin käytössä. Käyttöönoton jälkeen pidämme palaverin ja tarkastamme asiakkaan kanssa yhdessä palvelun toimivuuden.

Tarjoamme jatkuvan paikallisen tuen. Teemme Office 365 -palveluun tarvittavat muutokset ja ratkomme mahdolliset ongelmatilanteet.

Data Group 21.10.2016