Nykyaikainen ja luotettava kassajärjestelmä on yrittäjän paras ystävä.

Suomalainen Tehden on räätälöinyt perusohjelmistostaan versioita niin kaupan, kauneuden kuin liikunnankin alalle. Tehdeniltä löytyy myös helppokäyttöinen Internet-ajanvarausjärjestelmä ja Tehden Kassa, joka on monipuolinen kassaohjelma kaikkeen kaupankäyntiin. Lisäksi Tehden Kassa & Varaus yhdistää kahden eri ohjelmiston parhaat puolet.   

– Esimerkiksi kauneudenhoitoalalle suunnattu Tehden Kauneus mahdollistaa sen, että asiakas voi varata nettikalenterista sopivan kampaamoajan. Samoin liikuntapuolelta löytyvät liikuntakalenterit ja työvuorohallinta, kertoo Data Group Kokkolan (Keski-Pohjanmaan konttoripisteen) Hannu Vanhala. 

Tämän 100-prosenttisesti kotimaisen ohjelmiston vahvuus on sen muokattavuus. Pohjalla kaikissa ohjelmistoissa on Tehdenin peruskassaohjelmisto, joka sisältää tietyt ominaisuudet, kuten kassaohjelman ja raportit. Jos perusversiosta puuttuu jokin omalle yritykselle tärkeä ominaisuus, sen voi ostaa erikseen. Tällaisia irrallisia moduuleja ovat esimerkiksi laskutus, perintä ja myyntireskontra. 

Asiakkaiden kokemuksia

Webinaari: Miten lisäät myyntiä ja säästät aikaa nykyaikaisella kassajärjestelmällä

Nykyaikainen kassajärjestelmä toimii myös etänä

Tehden kassajärjestelmää käyttäessään yrittäjä tietää, miten yrityksellä menee, vaikkei hän itse paikan päällä jatkuvasti olisikaan. Perinteisen kivijalkakaupan perinteinen kassa näyttää käyttäjälleen vain sen, paljon jonkin tietyn tuoteryhmän myynti on milläkin aikavälillä. Tehden näyttää myynnin tuotetasolla. 

– Tehdenin pilvipohjaisuus mahdollistaa sen, ettei se ole sidottu paikkaan. Yrittäjä voi käyttää sitä vaikka kotisohvalta käsin. Hän näkee miten kauppa on käynyt ja voi tarvittaessa vaikka hinnoitella tai perustaa kokonaan uusia tuotteita.  

Lisäarvoa ohjelmistolle tuo sen helppokäyttöisyys. Tehden on ottanut jo suunnitteluvaiheessa huomioon yrityksen taloushallintopuolen, laskutuksen ja maksupäätteet. 

– Järjestelmässä on valmiita rajapintoja niin paljon, että monelle osa-alueelle löytyvät valmiit polut suoraan yrityksen toiminnan kehittämistä varten. 

Esimerkiksi Vanhala mainitsee Tehdenin varastonhallintaominaisuuden, mikä antaa yrittäjälle enemmän liikkumavaraa kuin monet muut kassajärjestelmät. Tehden on myös integroitavissa jo yli 1500 kauppiaan käyttämään MyCashflow-verkkokauppaan. 

Kassajärjestelmän vaivaton käyttöönotto

Tehdenin käyttöönotto ja tuoteryhmien perustaminen on helppoa. Asiakkaan halutessa voidaan tuoda vaikka koko tuotteisto massa-ajona ohjelmistoon, mikäli saatavilla on tarvittava aineisto. 

– Usein olemme käyttöönottokoulutusvaiheessa tuoneet järjestelmään vähän isomman erän tuotteita, ja loput asiakas on itse tuonut järjestelmään käytön yhteydessä. 

Tehden-kassajärjestelmän käyttöönottokoulutus on kokonaisuudessaan Data Groupin ja Tehdenin yhteistyöllä toteutettu. Yrittäjä on turvallisissa käsissä ja apua on saatavilla useammalta taholta. Kotimaisuutensa vuoksi kassajärjestelmän kautta kulkevat tiedot pysyvät Suomen rajojen sisäpuolella. 

– Pilvipalveluna toimivan kassajärjestelmän haaste on usein se, että jos nettiyhteys on poikki, kassakaan ei toimi. Tehdenin ammattitaidolla valitsemat yhteistyökumppanit ovat taanneet sen, että data on liikkunut hyvin. 

Kassajärjestelmääsi kuukauden ilmainen kokeilujakso 

Ostopäätöstä ei tarvitse tehdä summamutikassa. Tehden tarjoaa ilmaisen kuukauden mittaisen kokeilujakson, jonka aikana kiinnostunut pääsee tutustumaan ohjelmiston käyttöön. Kassajärjestelmän ilmainen kokeilu ei jatku automaattisesti maksullisena tilauksena.

– Asiakas pääsee rauhassa testaamaan ohjelmistoa, mikä on hyvä juttu.   

Ostopäätöksen tehtyään asiakkaan on hyvä miettiä myös yrityksen laitteistoa. Monesti käyttöön sopiva tietokone löytyy yrittäjältä jo valmiiksi, jolloin hankittavaksi jäävät enää maksupääte, kuittitulostin ja viivakoodinlukija. Data Groupilta löytyvät nämä kaikki. 

Data Groupin ammattilaiset tuntevat myös yritystoiminnan tietoturvavaatimukset. EU:n uusi tietosuoja-asetus tuo isoja muutoksia monen organisaation tietoturvakäytäntöihin. Tehdenin toimiva kassaohjelmisto täyttää nämä vaatimukset, sillä varas ei saa vietyä itse kassajärjestelmää datan ollessa turvassa salausten takana pilvessä.  

Maltillinen alkuinvestointi kassajärjestelmään

Uuteen kassajärjestelmään siirtyminen on vaivatonta ja turvallista. Data Groupin jäsenliikkeiden kautta voi saada koko paketin 30 vuoden rautaisella IT-osaamisella varustettuna. Lisäksi mahdollisten teknisten vikojen ilmetessä Data Group-liike on aina asiakkaan lähellä, koska sillä on liikkeitä ympäri Suomen.

– Pystymme auttamaan niin paikallisesti kuin verkossakin. 

Edullinen kassajärjestelmä

Itse asiassa Tehdenin kassajärjestelmä on juuri sen hintainen kuin yrittäjä sen haluaa olevan. Mikäli tietokone löytyy ostajalta jo entuudestaan, koneeseen liitetään vain yritystoiminnan kannalta välttämättömimmät laitteet. Käytännössä kassa on sillä selvä, Vanhala sanoo. 

Pilvipalvelu toimii kuukausimaksulla. Hinta määräytyy yrityksen koon mukaan. Yrittäjä voi päättää sopimuskauden silloin kun itse haluaa. 

 • Peruskassajärjestelmä, johon kuuluvat kassaohjelma ja raportit. 
 • saat irrallisina moduuleina laskutuksen, perinnän ja myyntireskontran tai varastonhallinnan.  
 • Voit liittää kassajärjestelmään ajanvarauksen ja työvuorohallinnan. 
 • Voit seurata järjestelmää etänä. 
 • Kassajärjestelmä näyttää myynnin tuotetasolla. 
 • Järjestelmä on pilvessä. 
 • Helppokäyttöinen ohjelmisto. 
 • Järjestelmässä on paljon valmiita rajapintoja. 
 • Voit integroida järjestelmän MyCashflow-verkkokauppaan. 
 • Tarjoamme vaivattoman käyttöönoton. 
 • Tuoteryhmien perustaminen on helppoa. 
 • Saat kuukauden mittaisen ilmaisen kokeilujakson.
 • Tarjoamme käyttöönottokoulutuksen. 
 • Meidän kauttamme saat myös kassajärjestelmään vaadittavat laitteistot. 
 • Tunnemme tietosuoja-asetuksen ja tietoturvavaatimukset, kassajärjestelmäsi on suojassa salausten takana pilvessä. 
 • Huolto on lähellä sinua. 
 • Saat ratkaisun kuukausimaksulla. 
 • Tämä on kotimainen ratkaisu. 
Data Group 26.07.2018