Ennen kuin uusi käyttäjä pääsee töihin, on hänen tietokoneeseensa ja puhelimeensa tehtävä monenlaisia toimenpiteitä.

Jos järjestelmä pyytää kirjautumaan monenlaisiin palveluihin, luomaan tunnuksia ja asentamaan lisälaitteita, työpäivä jos toinenkin tuhraantuu äkkiä. Tärkeistä päivityksistä ja seurannasta pitäisi huolehtia myös jatkossa.

Jos asia jää käyttäjän vastuulle, on todennäköistä että häneltä jää huomioimatta tarvittavia asennuksia, asetuksia ja tietoturvaan vaikuttavia tekijöitä. Aikaa kuluu säätämiseen ja käyttökatkoihin, ja yrityksen johdolla ei ole varmuutta mitä laitteissa oleville tiedoille käy jos kiintolevy hajoaa, tai haittaohjelma lukitsee laitteen.

Tietoturvallinen ja tehokas työympäristö käyttäjälle yhdellä sisäänkirjautumisella

Ideaalitilanteessa käyttäjä pääsee kaikkiin palveluihin ja laitteisiin yhdellä sisäänkirjautumisella, jolloin hänellä on käytössään kaikki tarvittavat sovellukset ja asetukset. Kun käyttäjä ottaa uuden laitteen käyttöön, sovellukset ja asetukset asetetaan toimimaan oikein automaattisesti. Päivitykset sovelluksiin tai asetuksiin hoituvat taustalla automaattisesti. Myös käyttäjän omat laitteet voidaan kytkeä turvallisesti yhteiseen työympäristöön.

Helpompaa tiedonhallintaa ja parempaa tietoturvaa

Kaikki tiedot tallennetaan automaattisesti pilvipalveluun, jossa tietojen hallinta on helppoa: tiedot ovat kaikkien haluttujen tahojen saatavilla laitteesta riippumatta, ja samalla myös varmuuskopioitu. Laitteissa ei tarvitse säilyttää arkaluontoisia tietoja. Tiedot kulkevat sovellusten välillä tietoturvallisesti, ja tarvittaessa ne voidaan salata esimerkiksi sähköposteissa.

Ammattitaitoinen asiantuntija varmistaa, että työympäristö toimii oikein, ja että sitä kehitetään jatkuvasti paremmaksi yrityksen tarpeiden mukaisesti. 

Raportointi pitää ajan tasalla

Kun tiedetään mitä yrityksen laitteille, sovelluksille ja tiedoille kuuluu, on helppo ennaltaehkäistä ongelmia, optimoida toimintaa ja kustannuksia, suunnitella tulevaisuutta, sekä hoitaa viranomaisvelvoitteet.

Kuinka tietoja, laitteita ja sovelluksia ylläpidetään teidän yrityksessänne?

Varaa aika maksuttomaan it-kartoitukseen tästä.

Data Group 29.01.2019